Як у митецькому дурмані

Як у митецькому дурмані
Як у митецькому дурмані
Незримо чую голос твій.
Нехай ніхто в моїм обмані
Не сполихне бажань, надій!
 
Бо ми народжені любити
І дарувати, і нести.
Нехай і часом слово кривди
До неминучої біди.
 
..."Як на світанку", бачу погляд
З сумних допитиливих очей.
- Ти не хвилюйся, з нами поряд
Цей колосальний світ з ідей.