Цветёт мой мир... (на украинском языке)

Цветёт мой мир... (на украинском языке)
ЦВІТЕ МІЙ СВІТ...
 
Цвіте мій світ ромашкою і маком,
Б’є джерелом, веселкою сія.
У волошковім небі сніжним змахом –
Пташині крила… Й лине звідтіля
 
Чи вітру гук, чи поклик лебединий,
Чи Вічності ясний і чистий дзвін.
Цвіте мій світ – а я у нім єдиний.
Цвіте мій світ – і мій назавжди він.
 
20.11.2018