Грозовое (на украинском языке)

Грозовое (на украинском языке)
Розливсь до сонця, наче зимна повінь,
Ліловий трунок хмари грозової,
І день принишк, чекаючи удару,
А вітер грізно розгортав сувої
Колючих блискавиць. Світ грому повен!
 
Усмішку дня ховаючи за хмару –
Під парасолю вічного чекання,
Вже сонце, наче потонулий човен,
Пішло на дно, і промені останні
Стекли з небес, ясні і повні чару…
 
16.11.2018