Я вірю

Я хочу вірити в кохання і у казку,
Що настигають так раптово нас
Я буду вірити у Божу ласку,
Яку дарує він з небес для нас.
Я вірю в те, що ще існують люди,
Які для мене і для багатьох людей
Можуть створити цілковите чудо,
Нам завжди вчасно їх підносить Бог.