Час – він такий...

Час – він такий...
"Буде усе не так..." –
Кажеш, а сам зітхаєш...
Час – він такий мастак,
Нищить усе, що маєш!
 
Календарів листки
Падають
нам
під ноги.
Тільки тепло руки
Кличе
мене
в дорогу.
 
Радість в твоїх очах –
Сенс мого існування.
Голкою в серці страх –
Зустріч та - не остання?
 
Травень 2018р.
На вірша Жиго Олександра "Буде усе не так..."