РОКИ МОЇ, РОКИ МОЇ... РАЗОМ З ВОЛОДИМИРОМ ПРОХОДОЙ.

Роки мої, роки мої,
Лихо мені з вами,
Ще чарують солов’ї
Темними ночами...
 
У сьогоденнi кохаю,
(Дякую я долi),
Та й в наступностi бажаю,
Щоб не було горе.
 
Покохати хiба грiх?
( Бо кохання свято)
Закохалася на вiк,
На життя,- завзято!
 
А роки, мої роки
Наче молодіють,
Затуманюють думки,
Та про щастя мріють...