Альбион со мной в печали

All are reasons to mourn
Ирина Фетисова-Мюллерсон
 
 
All are reasons to mourn.
Heavy clouds are solid around,
Summer spirit is gone,
Rainy puddles have covered the ground
 
Winter clothes are back,
My umbrella is here forever,
English favorite black
Was designed for the weather so clever
 
Soggy flowers cry
For the sun in the middle of summer,
Only God knows why
He prefers grey and black over amber…
 
6 June 2017
 
Альбион со мной в печали -
Виноваты облака.
Лета ждать уже устали,
Хлещет дождь, в глазах тоска.
 
Куртки зимние мелькают.
Чёрный зонт всегда со мной.
И погоду все пугают
В свой законный выходной.
 
Солнца лучик затерялся.
Плачут мокрые цветы.
Да, Всевышний постарался -
В сером цвете все мечты.
 
Одесса. 21 июня 2017