Напівкрок

Напівкрок
А я вже навіть не сумую,
Сприймаю все тепер як є.
Тебе як зазвичай люблю я.
Твій стан,усміхнене лице...
 
Я звикла вже до наших сварок,
Мовчання,непорозумінь.
Зроблю назустріч напівкрок я,
Коли втомлюсь від сновидінь.
 
Заздалегідь вже буду знати,
Ти стрінеш,ти мене чекав,
Не станеш вкотре нарікати,
Цю мить ти як і я плекав.