зрада

зрада
я не знаю, чи ти сном мені явився,
чи насправді це в житті було:
нескінченне щастя, дика пристрасть,
ну а потім - я не знаю що...
 
інша жінка, зрада і брехня,
і одні лиш запитання щохвилини:
"ЩО?", "ЧОМУ?" і "ХТО ВОНА?" "ХТО Я?",
та ні однієї відповіді,
ні спокути за провини!
 
я з твоєї злої послуги мені,
залишила твій іржавий човен,
щоб не падати на дно, а далі йти,
де лиш світло - тепле і знайоме.
 
я не викреслила ні тебе, ні нас.
все було колись (можливо навіть правдою),
але я залишу тільки у віршах
образ твій, скалічений образою.