прозріння

прозріння
коли програні всі війни
і розставлені всі крапки -
ти можеш бути вільною,
ти в силах зняти лати.
 
і розчинишся в морі краплею,
попливеш на інший край світу,
де не будеш ніким обманутою,
де відкриєш внутрішнє світло.
 
і увійде у тебе прозріння
всіх богів, що були і будуть:
треба мати на все терпіння,
бо інакше - загинути всюди.
 
і душа твоя, тілом зморена,
раптом знайде своє спасіння
у чужій душі, що незнайома
десь так само блукає у тіні.