Коханому

Кохання моє, я тобою наповнена,
У кожній людині твоє відображення лиш...
І воля моя може й є, але скорена.
До мене прийди, я чекаю... скоріш...
 
І посеред міста, країни, галактики
Нас двоє, та ми як один, як в сузір'ї зірки.
Життя швидкоплинне, манірне, однакове,
Якщо не тримаєш, коханий, моєї руки.