острів

роздріблений простір,
розділена постіль,
лиши у собі
незвіданий острів -
твій острів думок
і острів бажань,
там чистий струмок,
там вірна печаль.
ніхто не наступить,
ніхто не покине
незайману землю
твоєї країни.
ніхто не сколише
твій океан,
бо сам собі ти
творець і вандал.