ЛАПША

Коли розказувати будеш казку
То не забудь про квіти
І про пташок, які до сказу
Будуть на гіллях трендіти
 
Про ту любов, що є на світі
Про ВІРУ у таке майбутне
Що я не зможу зрозуміти
То правда є?, чи варто все забути.