З тобою...

Я схована, як книга на полиці
Забута всіми так давно
Бажаю у життя летіти
І там знайти своє зерно
 
Збагнути справжне те життя,
Як там, серед морської хвилі
Коли думки летять у небуття
І я відчула... здійснюються мрії
 
Невже це може бути тільки там?
Невже сховалась там від мене доля?
То я знайду, пройду тей шлях
З "тобою" ... буду жити біля моря