Колискова для тебе.

Град капель дощу на вікно потрапляє.
Тут місячна ніч серед хмар завиває.
Твій погляд неначе солодка калина.
Я вірний одній, як Кобзар Україні .

Ти схожа на диво, як захід у моря.
Ти чиста блакить, що вирує над полем.
Крізь душу і серце ці рими лунають.
Сьогодні для тебе птахи проспівають.

Ніч тихо приходе, тебе зустрічає.
Ти слухаєш дощ,разом з ним засинаєш.
Година мине, ти як чадо маленькє.
Малятко моє, дивовижно миленьке.