МОЯ ХАТА - ВСЯ УКРАЇНА

МОЯ ХАТА - ВСЯ УКРАЇНА
на украинском языке
 
Моя хата - вся Україна
І не скраю вона, а в душі
І для мене вона єдина
І найкраща на цій землі.
 
Розумію, своє цінніше,
Але треба ділитись ним,
Тоді наше буде рідніше
І багатшим стане наш дім.
 
Ми не скопище на майдані,
Ми народ із мільонів Я
І я мовчки кивати не стану,
Бо в усьому є думка моя.
 
Не робіть із людей баранів,
Нам не треба чужих пастухів,
Бо якщо всі разом повстанем-
Не хватить силовиків.
 
Не майдани країною правлять,
Якщо це не махновська держава,
Не бандитів за подвиги славлять,
Бо народу належить це право!