Мемуари

І серце моє крається
і на душі болить,
бо щастя справжнє втратила,
захопливості мить.
На тебе я натрапила,
в осінній теплий день,
і серце зразу втратила,
від тоді й дотепер.
Як неминуче й жадібно,
знайшла любов в тобі,
натхнення поштовхи дає,
любити і творить.
І час іде і ти пішов,
а серце все болить,
можливо б добре все було,
не втратила б я мить.
К.Д.