Вдихнути осінь

Вдихнути осінь
Як швидко літо промайнуло,
що й не помітила вона,
і спека швидко відступила,
настала осінь запашна.
Така барвиста і яскрава,
завжди приваблює вона,
і змушує мене щосили,
носити усмішку щодня.
Дивитись сокіл як літає,
і повертаються пташки
куди торік вони літали,
у теплі й затишні краї.
Іти босоніж тихо лісом,
і прислухатись до дерев,
дивитись як скидають листя,
таке пожовкле і важке.
І всі свої думки міняти,
вдихнути нову мить в життя,
і намагатись час спинити,
з таким чудовим відчуттям.
К.Д.