Доля

Життя яскраве і чудове,
таке цікаве й незнайоме,
немов безкраїй океан,
а після створений лиман.
Де кожна мить така важлива,
і шанс є в кожного єдиний,
зробити крок і все змінити,
або на місці зупинитись.
Нам доля всім допомагає,
на чорне й біле поділяє,
всі смуги нашого життя,
і цим насичує буття.
Усім напевно ми керуєм,
думками й мріями мандруєм,
будуєм плани й щось нове,
але без долі це не те.
К.Д.