Тут Кот вам ласкый дасьць!

Тут Кот вам ласкый дасьць!
Раз токам да пад яйк всі матк
 
Колы дубце хто гондэ хочэ,
То я тут дам счас влад
О гэткых во жэ яблычк добрых
Коло шасэйкы Сашк.
 
Но нам шо твары прэдлагают.
Іды но вот сюда:
Складай отходы в держімордый.
Ну, дэ-ныбудь в леса.
 
Ну, 6 аж рік, ты ж бач, ны ходым
До зброда спірт ганяць.
І как то ты, брат, трэзвый в лохый.
Не, гэто ны по ш паньськ!
 
Ты ліпш давай пілуй бырозы
Да клёны каль плота.
А то но сэрыш, мусыть, боньдям зь
О в тыйі онь куста ж.
 
А нам бы выжыты хоть в кобрый
Од йіх, гох, пранічк сладк:
Поназасовываюць гос3х
Фсялякіх травак матк!
 
І ек там діткы будуць квёлы
Ат перчыкав с дабафк.
На сціны лізуть хай хоть ф скот-ланд
Да сылять кізок самк.
 
Ны бо й Корову ны заботыть,
Шо будэ в башкірстань
Посля зйіданьня на ноч морквы зь.
Не вазьБугДзікЦеляв.
 
Ну, так куда всэ смітьте жорым?
Не спалім ні в ямах?
Не закапаем нават в шпані
Ванючак с пары тар? О хутора! О псарнь!
Бы в городі будь в смрадзь.
 
Дэ ж ваша совысть, маткы боскы?
Куда діватц душа?
Нывжэ і дома вкла2ш в локшу
Горчыцы с чыснока?
 
О! Этто ж смак в башмак.
А кышка? Трэць нага?..
Годуймо ж гэтак мальц:
Устав? Сядысь враз жраць!
 
І снов не вспамінаць!
Бо эта фсё не правд
А ні ву псіх3атр. Там наставлень німа зь.
Вучысь ано піхатц.