Быз новостей якый я Ворон.
Да Билый щэ й ля вам.
КоорДиниРвам шаг
Что деется в родной России?
Вот это волновает завш.
Бо шо до ридный хаты минскый,
То тут и так усэ в Саш ясн.
От РосСельХоз о5 шось хочэ ш.
Зном 25 аж предПриЯть
Ув нас, ятьваг, Кобылу ж смокчуть.
А Сашы й в ус а ны те пЯфк.
В нас диткы падають но з гокон.
У нас но топляця на пляж.
И но в ув росый волны большы:
Олимпиада, гнэцьця враг!
Звенят медали! Слушать больна,
Шо хтося доп прам наклыкавсь.
Да подывитэсь! Украинцы
Уси даж люблять братк.
Чого ж дур хочэ й прагнэ з Довська?
Ек бутто мы народ нырах.
Ах, дуче тучи гонэ з Дона!
Ну, шо ж, дывитэсь там.
Бо й Казахстан идэ на бой свят:
Да, мы з Росиё. Туркы – в прах.
Ну, в смысле снова зад обамам:
А на во вам, засранцы, газ!
Адна, одна Зымля нам Мама.
Чево же козлы фсэ палят?
Давай ж но станьмо, э, писатели,
В единый смерч-отрад!
Якую вамп шэ даты Раду?
Бо ж Пэтрык вдолат сам
Усеку нэтру негрытянску,
Шо вбылася к хахлам.
Салат пат шубкай на:
Я бушав шкап видал!
Колы вжэ шавкы чавк
Всих жабынет с Пина й.
...вот шо гэто тут во згорило?
Да, можэ, прошлэ страшн.
Латкы ж ны носять карм. Бы и посадкы Надьк