Колы шо вам шняцца сны,

Колы шо вам шняцца сны,
То сходы до дедынкы й.
Шніцыль впрэ мыз ніжк!
 
Ріжэ ПагаНіні тут
Полічкы поліськыйі.
Кажэ, я бо выгучывсь
Гынды во пуд КыйОвом.
 
Добрэ ж подывытыся,
То й зу7 пак скрыпочка й
Гэта во лозыночка,
Шчо но хлібць пошчыпваець.
 
Но… хы-хы! Смыйіцьця дід:
Я вам дам тут прынцыпаф
А ні-ні кап выдраты
Шчэ й Козі ражКі сь п.
 
Нінка как-та нікая ж
Яжавічкай дзікаю сь
Раптам сталя в Мінске нат,
Как я дал ей кніжыцу:
 
Ой! Ды што ты? Мні падарк?
Я ж і так Вед відаю ш.
І Лісты якіяСІ
Кісцы ны спот3былысь?
 
Да. От так нас відзяць фсі
Відьмы сухыбірськыйі й:
Ой, пошов бы він скорій
Дэ во до Шышів!
 
Тычэ водка до поднётка ш,
Ек вдовыця знае шося фш.
Налякалась Тонька Грома ж:
От то тіп! Ны йісць з мяск боршчык!
 
Не! О, нет! Зу7 з мозгів…
Так шо тень в Мняв на плітні зь.
 
...бач бо, страмыны якы. Ню, лесницы в небо зь