я не прийду до тебе, бо я мушу

я не прийду до тебе, бо я мушу
 
я не прийду до тебе, бо я мушу.
бо в тебе є вже та, яку до скону обіймать.
я по свою убогу і заблудшу душу
в край непізнаний піду помирать.
 
я не скажу тобі ні слова, бо так треба.
ті, кому потрібні ми - самі знайдуть слова.
коли на стелю забереться хіть моя відверта,
забуду все: і ким я є, і ким була...
 
я не кричатиму, коли навколо тиша
за сотні криків стане голосніша.
я не вкраду тебе, не бійся, я слабка...
твоїм мовчанням випита до дна.