Я все віддам за шлюб з тобой.(муз. Нотр Дам де Пари)

Аудиозапись

Воїн: Ти, Юнак, ще тільки оперився
І злетів на щастя подивиться.
Знай, що безліч квітів бачиш всюди повесні,
Хай біла квітка буде перша у житті.
Я в двічі старший за тебе і ось життя
Дає кохання, як дарунок за буття!
Так. Жар спалахнув у серці, де туман ночей!
І гаснуть зорі від краси її очей!
Ти ще знайдеш своє гніздечко у житті,
Віддай мені оцю красуню назавжди.
 
Юнак: Я в захваті від моєї квітки,
Ми радієм і не знаєм звідки
Нам дана ця легкість і співать і танцювать
В обіймах щастя ранок сонця зустрічать.
Воїн: Замовкни, знаю я закон юнацтва цей,
Ще юнаком я з’ясував, яка слащей!
Так.І тільки зараз я впізнав, що є любов,
Красуня поглядом взяла мене в полон!
Вона,як марево, у мріях скрізь зі мной.
Я все віддам, моя Весна, за шлюб з тобой.
 
 
Красуня: Що! Я чую про свою особу?
Ви! мою вирішуєте долю.
Ти, Юнак, як хвиля, плещеш в мріях по воді,
І біля той, і тут і там, і по мені.
Ти обіймаєш поглядом усіх дівчат!
Ти з радістю нічну Фіалку помічав!
Так. Ти з насолодою вдихав Фіалки вплив!
Був у полоні, мою руку відпустив!
Я знаю, кожен з нас в житті несе свій хрест,
Ти знову підеш підкоряти "Еверест"
 
Воїн: Ти знай, що я твоя опора у бутті,
Не має іншой долі у моїм житті.
Красуня: Но, як впізнати, що це щастя у цю мить?
Я вибір свій зроблю, як серденько велить.
июль 2016 г.