Здивуй мене

Здивуй мене
Здивуй мене, хлопче, щирістю,
Без котрої світ змарнів.
Здивуй неосяжною ніжністю,
Яку час сховати зумів.

Здивуй мене почуттями
Яскравими, мов феєрверк.
Давай, відтепер, вечорами
Губитись поміж смерек,

Тікати від цього світу
В свій невеличкий рай.
Без щастя душа вмирає.
Про це не забудь, пам'ятай.

Здивуй мене, хлопче, щирістю.
Здивуй чимось справжнім, простим.
Нехай будуть знищенні вічністю

         Ті, хто сказав: 
 
                          "Ти - один".
 
[05.11.14.]