Ангел

Той ангел, що пригнічений думками,
сидить на хмарі і чомусь замовк...
А зорі темними, осінніми ночами,
все плачуть, й знову в лісі виє вовк...
А чорні хмари вдень не залишають неба,
вони є всюди , і пітьма навколо нас...
А серцю просто-напросто порібно неба,
і щоб той жар любові у середині у нас не згас...