БЕЛАРУСЫ, можа пабачымся ?

БЕЛАРУСЫ, можа пабачымся ?
- разам правядем хоць тры часы !
у БЯРЕСЦi, у МЕНСКУ адзначымся ,
хай з вершау iдуць галасы .
 
можа пабачымся у ГОМЕЛi ?
цi можа ящэ у РАГАЧОВЕ ?
толькi скажыце калi ...
зачытаем мы вершы на "мове" .
 
цi можа прiязжайце да мяне ,
- мястэчка ИВАЦЕВiЧЫ
- я госцю рады у двайне
и будуць вершау стрельбiщы .
 
запрашаю ! я усих запрашаю !
давайце ж калi пабачымся !?
гэй люди ! вас я пытаю ,
у якiм мы мястэчкi адзначымся ?
-