Коли тримав дитину на руках я...

Коли тримав дитину на руках я...
Коли тримав дитину на руках я,
 То ніби все завмерло на Землі.
 Думки мої сумні ,в житті мої безладдя,
 Як ніби крига з моря відійшли.
 
 * * *
 
 Дивився в ці маленьки оченята
 І зрозумів, що головне в житті,-
 Кохані діти , янголи-малята,
 Ось в чому сенс в людському том бутті.
 
 * * *
 
 Коли знаходиш іншу половинку
 І ладен все ти ій віддати до останньої крохи,
 То ти не будеш знати відпочинку,
 Поки не будеш впевнен,що для неї все зробив.
 
 * * *
 
 І як у доказ щирого могутнього кохання -
 Маленьке диво ти тримаєш на руках,
 І цей зв'язок -з дитиною єднання -
 Це нескінченна радість виміряна у роках!