Заблытаны нашы дарогі,

Заблытаны нашы дарогі,
Заблытаны нашы дарогі,
За мной неадступна твой цень,
Закраліся ноткі трывогі,
Бы нечы украла я дзень.
А боль неаціхлы трывожыць--
Не ўсё у нас складна было.
Як хочацца шчасце памножыць,
Гняўліваму лёсу назло.