літній застій

Нас літо жбурляє із спеки у зливи
Доносячи відгуки з моря і з гір
А ми залишаємось посередині
Засмаглі від втоми і спраглі від мрій
 
В очікуванні переломної зміни
І звістки ізвідкись бо зна про що
Не знаючи де порозставлені міни
Бродити наосліп і пити вино
 
Ловити з розпродажів ношені речі
Як скарб діставати стареньке пальто
І вірити що щастя впаде на плечі
Хоча тут гарантій не дасть нам ніхто
 
Бо ми безпорадні, в усій своїй силі
Немає того, що б нам допомогло
Лишається плисти, тримаючись хвилі
Аж доки колись не осядем на дно