Моя Україна..

Моя Україна..
Вона -така невинна і красива,
Така неподільна й ясна.
Така неймовірно сильна,
І для мене вона одна.
Одна на всім білім світі,
Єдина така для нас.
І кожнії з нею миті,
Як скарб у цей добрий час.
Вона-моя Україна,
Частина мого життя.
І мова її солов`їна,
Це спів мого майбуття.