Взаємність лиш в казках

Бокал вина...
Смак шоколаду на устах...
Я вкотре намагаюся тебе забути.
Не можу звикнути...
Тепер приходиш лише в снах,
І дотик рук твоїх вже не відчути.
 
Надворі ніч...
Мелодія "поетів" у вухах...
Я вкотре ро́блю вигляд, що я сильна.
Так важко втриматись...
Безглуздим посміхаюся речам,
А в спогадах напрочуд легко захлинутись.
 
Нервую часто...
Ти весь час в думках...
Я вкотре сльози ллю в свої долоні.
І знов безсоння...
Чи то просто страх?
Що не відчую подиху твого відлуння.
 
Фліжанка кави...
Дощ стукотить в вікно...
Я вкотре розумію, що я дивна.
Кохати легко...
Та взаємність лиш в казках.
В житті не віднайти того дарунку.