Ти моя біль...

Ти мальовничий сон - барвистий.
Яскравий промінець в моїх очах.
Твій голос, мов криничка - чистий.
Ти подих вітру на моїх устах.
 
Ти частий гість в потайних мріях.
Чарівна зірочка, що світить в небесах.
І взнана постать, що летить на крилах.
Ти моя біль і ти мій страх.
 
Ти кращій друг і лютий ворог.
Нестерпна пам'ять у моїх думках.
Твій подих так нестерпно ниє в скронах..
Коханий, як знайти до тебе шлях?..