Між нами відстань

Між нами відстань - десяток сотень метрів,
Хоча живеш на тій же широті.
Між нами інтриги чужих тенетів,
Хоч душі з'єднані не лише на землі.
 
Між нами страхи й твої перешкоди,
Серця до болі розбита струна.
Для когось ми лиш прості перехожі.
Для мене ти все. А для тебе хто я?
 
Для мене хвилина без тебе мов вічність.
Години минуть - не згадаєш мене.
Кому ж потрібна така безкінечність?
Ти подумки мій. А в реальності де?
 
Між нами любов, та така однобока,
Хоч знаєш, що я відчуваю тебе.
Між нами нічого нема і тому одиноко,
Лиш сонце і небо над нами одне...