Хочеш, таємницю тобі відкрию?

Хочеш, таємницю тобі відкрию?
Як чатував кожен день до світанку.
Хочеш, назву потаємную мрію?
Як зберігав відлуння кохання.
 
Хочеш дізнатися, моя мила,
Скільки років на тебе чекаю?
Хочеш відріжу навік свої крила?
Щоби ти знала - ти моя остання.
                                                                                                                    
Хочеш знайду в собі сили закрити
Я від усіх свою згублену душу?
Хочеш, по світу не стану ходити?
В тиші нічній я за нас помолюся...
 
Досить страждати!
Досить кричати!
Біль серце знову навік роздирає.
Як тебе, рідна, мені не любити?
Доле моя, я тебе відчуваю...
 
Ти пам'ятай,
Що крізь всі негаразди
Я в темноті теплотою зігрію.
Зхочеш далеко-далеко втікати,
З поміж тисячі інших тебе відшукаю...