6

Серед снігу,крізь землю' 
Щось прекрасне вибиває. 
Се прекрасне я люблю. 
Рідну мовоньку плекаю. 

О,моя прекрасна ненька, 
Українськая земля! 
Лиш для тебе я готова 
Покласти душу і життя. 

Спів в вишневому садочку, 
Спів дівчаток на Різдво... 
Мені слух ласкає щиро 
Тоє рідне Божество. 

Рідна мовонька козацька 
Лунала в чистому степу. 
Була ти з нами,золотенька, 
В горі,в болі і в жалю. 

Забули тебе,моя мила, 
Забули тебе...та не всі! 
Я буду своє рідне слово 
Над Україною нести!