Ти навпаки

Відкриваю тебе і гортаю
Як гортають старі альбоми
Відкриваю тебе і бачу
Як розтинаєш мої рани
 
Дивлюся на старі спогади
Як старі на молоді фотографії
Ти поглинув усі мої страхи
І відновив усі мої фобії
 
Я відкривала тебе
Бажаючи кожної деталі
Я хотіла усе
Що мало твоєї присутності
 
Моє серце ти розрізав на два
Як діти ділять в школі
Воно горіло і хололо
Віддаючись тобі
 
Ти бачиш, що залишив
Лише уривки снів
І слова записані
І дощі проливні
 
Ти моє о те саме кохання
Години очікування
Вечори бажання
І дні самоти
 
Я люблю тебе, я люблю
Це те, ще не змінюється
Бери мене, хоча б у сни
Й відпускай на ранок
 
Ти є – отим самим
Що називається коханням
 
Забираю тебе і абсорбую
Із кожним наступним подихом
Тебе все більше
Ну а я, а я помираю
 
Ти розмиваєш мою реальність
Ти заповнюєш пропасті
Ти торкаєшся мого існування
Я божеволію на одному вдосі
 
Ти не присутній, ти навпаки
То чому ж тебе так багато
Ти не мій, ти навпаки
То чому ж так рідно?