Залишатися собою

Живий чи мертвий,
В цьому світі без закону,
Де править гнів і гніт не правий?
Ось питання в чому.

Чи збережете ви людськую гідність,
А може смерті забажаєте живої?
У світі треба бути насторожі,мати спритність,
Не забувай же залишатися собою.