Тут в дида е й грошы,
Даваныя Козьмы щ
Люблю я снимать Сонцэ!
Да прама и з гарызонта ш.
И пусть гары ано гондэ
Да влад хоть на фотКах.
Ах, каханыя-родныя!
В сни тожэ мы ж коны.
А шо нам тут в лоб в7.
Ны за що ны про що й.
З давна мы жэ взрослы.
В Гавна виш ты когти ль.
А мы-та влюблёны
В щынка от такоГА Й.
З вавка зробш ты ш козку зь.
Ага. Ну, а шо ж скунс.
Ля нам тута тожа вж
Даюць юць сырочКав.
Зал лязгае, што ли,
Кагда Бах па столи.
А в лазни был НохАль
Ды й пар раз ий нох маль… па лобику схлопал.
Тот кадр не з бычочкаф.