И дэ хто ужорыть йих смрад?

И дэ хто ужорыть йих смрад?
Вычэраты ж можня пуд залп
 
Я выйшов тут гондэ на воздух.
І гленув чуть на облака.
Якэе ж дівоснэе Сонцэ!
Ах, Тату! Ты завшы но свят!
 
Бо вот я гляжу гонды новості ж.
А там з Брылюків СергіЯн
Чорть відь шо росказуе: лохы
Оно зарэ в нас завжд в правах.
 
Ну, й з музыко прамо зе, шё вы,
Кіпіт ажны жісць ва в жыдка.
Кругом барабаный ны много зь
І ныц монотонь ув собак.
 
А вот шэ російскы шпіоны!
О гэто цікаво ля й нас!
А там шчэ і бляхы шалёны:
Оружія вам счас ву пахсць!
 
А ныц ны у тварый ны входыть.
Хоть кый йім чышы на ілбах.
Ну, ек воспітаты мільоны?
Да гэто й вопрос ны до псарнь.
 
Нам но ж розвлікатысь да пхатысь
Да жрать, как ні в чом а ні крофь.
Да дэ ж тая душынька добра б,
Шоб раз – і на вік в ему падл?
 
…да відіш лі, в паньсьтв демохрать!
А не шэ Борыска дубар.
Сектантый но бачыть, ісь, банд.
Лякайлы, садісты, тьмы тьма.