війна

війна
як не повернешся живим
не пророню я ні сльозинки
лиш тихо-тихо прокляну
того, хто вбив, дітей і жінку

як не повернешся додому
я не заплачу й не зітхну
не покажу жалю нікому
за цю страшну-страшну війну

як не повернешся, мій друже
піду сама в ліси на схід
бо серце наше рветься дуже
за згублений, кривавий рід