Какая ж шкурка винавата,

Какая ж шкурка винавата,
Што я с сибя 7 шкур садрал
 
Я понял в жызни очэнь мала ж.
Жалаю й малака цыганк.
И вота пулька вылетаейць,
Шо ны й за й ейца-та хваталь.
 
В яжихи ж всэ наверна схвачан.
И пацукы, и свынята.
И лиш не я зе й фсё уфСтрайВаль
Са и са стравамы прыкрасн.
 
А мне всё кажэцца, невлад я
Са и дамашними-та бралсь
Хаця бык бычкый вгаманяты.
Ды и, ох-ох, 100 парцизан!
 
И вот сейчас я зномку БабКу сь
Кусаю прам за рукава:
Скажы ж хоць, Татка, як мне плакаць,
Шо всё жульё увничтажайт?
 
И шо ж мни Кажэ кныжка Саи.
Хо-хо! Ты ж опшыство закакв!
Ах, пранцуваты хищны малпы ш!
Воны ж здаровкаюцца с Васьк!
 
…ну-да, й ладошку ливу дам я фш
Тому во злыдню с пЯни зграй.
Кому ш служу завсёды справна.
Такым во тычкам сатанятк.
 
...ой, ек мни гондэ косяць травы ж,
Дывы но во за це плота!