Мы віделі вас, гады!

Тыпэр уж ны тэ свято
 
Мы думаем, что всё можем.
Да нет, дорогой Саша.
Мы віделі Александров,
Которые даж Скорпіоны.
 
А ты, шо, святый Конь уж?
Ну, шо гэто за лохмотьте?
Шо, выборы зном Бугаёва?
А сайты чого знычтожыв?
 
Шо, ны й свободы слова?
І ныц а ны ніформацыйкы,
Шо выроблюе падла,
Дорвавшысь до влады?
 
Ах, я сорву пагоны з вас!
Ах, пошов, Столяров на 3!
Ах, ны Осінскый ны пан нам!
Ну, то, шо ж, ты ужравсь уж.
 
Хватыть уж іздеватыся
Над душамы святымы!
Хопыть вжэ зашкварывать
Лыпу замест пальмы!