...не на іконах, а лише в душі своїй

Моя земля, мій рідний край, степи і гори,
ліси, поля, й найкращі люди на землі
не бійся зла! Воно пройде, розтане горе
не дай лиш в серці поселитись люті злій

Не бійся зла! Хто серцем злий - той духом скніє!
у кого зверхність - в того комплекс жебрака
а хто всміхаеться, той брили розігріє,
і потече з тих брил розбурхана ріка...

Омиє рани і загоїть - до гладкого! 
й пізнаєш ти в безсмерті духу упокій,
бо не вмирає той, хто дивиться на Бога
не на іконах а лише в душі своїй...