Прощання з минулим
Я свої дверi вiдчиняю
I мрiї стрiмко вiдкидаю.
Тебе я прошу- вiдпусти!
Залиш мене,пробач менi.
Сьогодні доля заспівала,
В ночі до нього завітала.
Я бачу посмішку твою,
Й ті очі...наче у раю.
Ти став ще ближче ніж звичайно,
Ти мрія лиш мого життя.
Новому я коханню вдячна
Новому, де тебе нема.
На цьому доля ще сміється
І часом спогади сумні
Про тебе линуть в моє сердце.
І з болем зникнуть в темряві.
Минулого уже не буде,
Попереду лиш новий час
Я вдячна долі за сьогодні
За цей шалений гарний час.