Про целюліт

Про целюліт
Ляхи мої, ляхи мої, лихо мені з вами!
Не йдуть від мене без дієти зайві кілограми...
Хотілось схуднуть до весни, а ось уже й літо
І деж дівати бідній дівці свої целюліти?
Палюче сонце, тепле море, смачно пахне сало...
Ну а я із важким серцем дую до спортзалу
Бо статний парубок не схочена руках носити
Хоч м"яку, та непідйомну груду целюліту.