Любов

В молодої дівчини розбиті руки в кров.
Ви спитаєте:"Що з нею?"
Я відповім:"Любов".
Вона ламає ребра,що там руки!?
І не жаліє серця, це смертельні муки.
Раніше чисте й неземне кохання
Перетворилося на пекло й дьявольські страждання.
Наївна дитина з скаліченим серцем,
Бо рано пізнала гіркий смак життя,
Навіки згубила віру у щастя
З душею мов сонце, нещасне дитя