Раптовий смуток

Ах як буває іноді жахливо
Коли все добре,а стається так
Що раптом враз нахлине суму хвиля
Ну як тут врятуватись,як?
Чого цей смуток неочікувано враз
Наглянув в мою душу нетямущу
І чому зараз?Чому саме так?
Коли я з щастям живу "душа в душу".