Памятаєш?

Памятаєш?
Пам'ятаєш?Колись були щасливі ми ,
Колись?Невже це все минуло?
А за вікном летять роки,
А я ще й досі не забула...

А я ще й досі не забула
Твоїх очей яскравий блиск
А скільки часу вже минуло
А скільки днів пройшло складним.

Та ти не йдеш з думок моїх
Ти там залишив свій портрет
Що не зітруть ні час,ні сльози
Він там залишиться навік.