Відповідь на коментар...(Вона все зрозуміє)

Чому ж не бачила, а що дарма,
сама я була на порозі смерті...
Ви ж скажете, що то лише кАрма,
хоч самі їз собою не відверті...

Гріхи чужих судити, Боже мій!
не рвуся, просто так виходить...
Я з посмішкою дивлюсь  на обрІй,
то Вас , гріх чужий не обходить?

Я впевнена копаються усі,
і я не виняток, але по правді...
Най ліпше гниль у мене на руці,
а ніж мій розум з совістю в блокаді...